Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,7 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,9
Comfort
9,6
Locatie accommodatie
9,5
Faciliteiten
9,7
Personeel
9,9
Waar voor uw geld
9,8
Beoordelingen
    Frederik
    be
    10
    31 augustus 2017
    Topper.
    Rustige locatie, familie doet alles om verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Lekker en verzorgd ontbijt. Je voelt je direct thuis.
    Willem
    nl
    10
    17 augustus 2017
    Mooie schone kamers, heerlijk ontbijt
    Meta
    nl
    10
    15 augustus 2017
    Fantastisch!!!
    Niets!
    Echt een aanrader!! Super vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om je een ontspannen verblijf te bezorgen. Gezellig ontbijt buiten waardoor je ook snel in gesprek komt met de andere gasten. Geweldige kamer met een knus maar sfeervol balkon. Heerlijk zwembad. Ligging van het verblijf is perfect tov lago maggiore, comomeer, Milaan ed.
    trudy
    nl
    10
    11 augustus 2017
    Aanrader
    Super gastvrouw en heer. Het ontbrak ons aan niets. Super uitgebreid ontbijt, met veel verse zelfgemaakte dingen Wij waren op doorreis naar Umbrië, maar twee nachten genoten
    Paul en Alice
    nl
    9,6
    7 augustus 2017
    Toplocatie!
    Perfecte locatie op weg naar onze vakantiebestemming. Zeer ruime, schone en comfortabele kamer met gevulde koelkast (drankjes) en vers fruit én airco. Het personeel is fantastisch. Zelfs de hondjes zijn lief. Fantastische locatie. Fijn en authentiek restaurant is het dorp op loopafstand.
    linda
    be
    10
    1 augustus 2017
    Leuke B&B zalig ontbijt...
    niks .... Wel heel veel last van muggen maar daar konden zij niet aan doen ...
    Het was heerlijk de kamer de mensen hebben ons met open armen ontvangen en een heerlijk ontbijt!!!!
    Ilse
    nl
    9,6
    28 juli 2017
    niets
    we werden heel gastvrij ontvangen. Kamer (in ons geval appartement van 4 personen) ruim en zeer proper. Minibar fijn gevuld met hapje en drankje en inclusief de kamerprijs. Fijn zwembad. Prima ontbijt. Rustige ligging en toch op vlakbij het Lago di Maggiore.
    J.
    nl
    10
    23 juli 2017
    zeer keurig allemaal
    niks
    ruime keuze
    Wilhelmina
    nl
    10
    19 juli 2017
    Niks
    Zeer aardige mensen. Tussenstop op doorreis naar Toscane. Ontbijt zeer uitgebreid. Lekker zwembad. Alles is schoon. Echt een aanrader.
    Michel
    nl
    10
    16 juli 2017
    Geweldig
    Niets
    Prima ontbijt, zeer gastvrije eigenaars
    Paul
    nl
    10
    10 juli 2017
    In één woord, fantastisch!!
    Familie
    nl
    7,1
    21 september 2016
    Nette B & B
    Personeel soms tè behulpzaam, bij het verlaten van en terugkeer op je kamer en word je constant door iemand van het gezin aangesproken en voorzien van adviezen wat een beetje een beklemmend gevoel geeft. Mobiele airco waardoor een raam open moet. Elektrische kookplaat is niet echt een succes om op te koken. Te weinig ligstoelen bij het zwembad voor het aantal gasten.
    Ligging tov Lago Maggiore en Milaan. Ruime kamers met schoonmaakfaciliteiten van een hotel. Uitgebreid ontbijt. Behulpzaamheid van het personeel.
    Anne-Marie
    nl
    10
    8 september 2016
    Wat een geweldige Casa! Mooie en bijzondere herinneringen.....Ik kom hier zeker nog terug!
    Zeer gastvrij echtpaar. We zijn echt op en top verwend en de locatie is echt geweldig!
    John
    nl
    10
    4 september 2016
    Top B&B
    Niets
    Fantastisch ontbijt, zeer ruime kamer en zeer schoon. B&B gerund door familie, zeer behulpzaam en doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Prima locatie voor uitstapjes naar de meren en de grote steden Milaan en Turijn.
    Myriam
    be
    10
    24 augustus 2016
    een droom-b&b !
    niets
    Mooi domein, heerlijke kamers met goede bedden. Ideaal op doorreis, maar ik zou er even goed 2 weken willen verblijven. Vriendelijke mensen, altijd bereid om uitleg te geven over bezienswaardigheden in de omgeving, en om te verwijzen naar een echt Italiaans restaurant, op wandelafstand van de b&b Ook een mooi en proper zwembad in een prachtige tuin. Het ontbijt kon niet beter ! Fantastisch !
    cotter
    nl
    8,3
    19 augustus 2016
    absoluut een aanrader.
    Airco op de kamer werkte met een slang naar buiten, dus je moest de balkondeur open laten staan. Dit is niet prettig als je niet op de kamer bent. Sommige ligbedden aan het zwembad waren kapot.
    Het ontbijt was overweldigend. Toen we bij het zwembad waren, werden we aangenaam verrast met een fles witte wijn en een mandje kersen. In de buurt is een italiaans familierestaurant (simpel, maar heerlijk!)
    carla
    nl
    9,2
    16 augustus 2016
    Geweldige accommodatie en super aardige familie die alles voor je willen doen!
    De bedbank voor onze meiden was niet ideaal vanwege de vering die ze voelden. We hebben dit opgelost door veel dekens erop te leggen zodat het wat comfortabeler was.
    Het was een feestje om hier te zijn. De familie heeft ons enorm in de watten gelegd. Het ontbijt was erg uitgebreid en heerlijk.
    Gunter Goossens
    be
    10
    3 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Dirk
    be
    9,2
    3 augustus 2016
    Zeer aangenaam verblijf
    Deze mensen doen dit met hart en ziel. Alles heel netjes, zeer grote familiekamer. Het ontbijt was zeer uitgebreid met vooral verse producten. SUPER
    Aaldert
    nl
    9,2
    30 juli 2016
    Fantastische B&B
    Hartelijke gastfamilie Zwembad Trattoria in het dorp Ontbijt buiten
Beoordelingen worden geladen
Sluiten