Beoordelingen

9,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,9
Comfort
9,7
Locatie accommodatie
9,5
Faciliteiten
9,7
Personeel
9,9
Waar voor uw geld
9,8

Beoordelingen

    Frederik
    be

    Beoordelingsscore

    10
    31 augustus 2017

    Topper.

    Rustige locatie, familie doet alles om verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Lekker en verzorgd ontbijt. Je voelt je direct thuis.
    Willem
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    17 augustus 2017
    Mooie schone kamers, heerlijk ontbijt
    Meta
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    15 augustus 2017

    Fantastisch!!!

    Niets!
    Echt een aanrader!! Super vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om je een ontspannen verblijf te bezorgen. Gezellig ontbijt buiten waardoor je ook snel in gesprek komt met de andere gasten. Geweldige kamer met een knus maar sfeervol balkon. Heerlijk zwembad. Ligging van het verblijf is perfect tov lago maggiore, comomeer, Milaan ed.
    trudy
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    11 augustus 2017

    Aanrader

    Super gastvrouw en heer. Het ontbrak ons aan niets. Super uitgebreid ontbijt, met veel verse zelfgemaakte dingen Wij waren op doorreis naar Umbrië, maar twee nachten genoten
    Paul en Alice
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    7 augustus 2017

    Toplocatie!

    Perfecte locatie op weg naar onze vakantiebestemming. Zeer ruime, schone en comfortabele kamer met gevulde koelkast (drankjes) en vers fruit én airco. Het personeel is fantastisch. Zelfs de hondjes zijn lief. Fantastische locatie. Fijn en authentiek restaurant is het dorp op loopafstand.
    linda
    be

    Beoordelingsscore

    10
    1 augustus 2017

    Leuke B&B zalig ontbijt...

    niks .... Wel heel veel last van muggen maar daar konden zij niet aan doen ...
    Het was heerlijk de kamer de mensen hebben ons met open armen ontvangen en een heerlijk ontbijt!!!!
    Ilse
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    28 juli 2017
    niets
    we werden heel gastvrij ontvangen. Kamer (in ons geval appartement van 4 personen) ruim en zeer proper. Minibar fijn gevuld met hapje en drankje en inclusief de kamerprijs. Fijn zwembad. Prima ontbijt. Rustige ligging en toch op vlakbij het Lago di Maggiore.
    Andrew
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    7 mei 2018
    Probably the best B&B I have EVER stayed in!! Very friendly family run business. Simply excellent! Also speak good English 👍🏾
    Geoff
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    30 april 2018

    Italian Perfection ...

    This was the easiest 10 rating I've ever had to give. Exceptionally friendly and helpful owners, whose attention to detail on their business is hugely impressive.
    Alex Tsvetkov
    bg

    Beoordelingsscore

    10
    22 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Guy & Liron
    il

    Beoordelingsscore

    10
    31 maart 2018
    Nothing at all.
    Wonderful hospitality, great knowledge of the area, treated the kids with sweet surprises.
    Γεωργιος Ψαρακης
    gr

    Beoordelingsscore

    10
    16 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    JAMAL AHMAD
    sa

    Beoordelingsscore

    9,2
    15 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gr

    Beoordelingsscore

    9,6
    26 oktober 2017

    Home away from home. But in a nicer and cleaner way!

    Internet was not working properly at times.
    Loved the surroundings, cosy atmosphere, excellent facilities and all the family pets. Looking forward for my next exhibition in Milan so that we can come back again!
    Jacky
    au

    Beoordelingsscore

    10
    25 oktober 2017
    Loved everything- fabulous, helpful, friendly owners
    Chiara
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    2 oktober 2017

    Amazing place...would come back in an heartbeat

    Like the majority of hotels in Italy, double beds come with two single mattresses. Not a complaint but I personally don't get why double mattresses are not more common.
    Lovely family that went above and beyond to make us feel welcome. Delicious breakfast with fresh homemade baked sweets. Also happy to cook eggs.
    il

    Beoordelingsscore

    10
    2 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jay
    us

    Beoordelingsscore

    10
    13 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Keeley
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    6 september 2017

    Wow! You will not be disappointed!

    Everything was great. You will need a car to get here. They have lovely dogs and cats, so consider that if you don't respect/like animals.
    Location, pool, family that run this B & B are the most attentive to each individual needs. The standard of facilities, attention to detail is exceptional! Got my kitty fix with Gino Gatto🐈. Oh and the breakfast...👌
    robert
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    28 augustus 2017

    comfortable, clean, large stylish rooms with great pool and breakfast!

    if i was to be very picky i would say the family who own/run the hotel are too attentive, i know they are just being helpful and friendly but being asked by 4 or 5 people 3 or 4 times each if everything is ok over breakfast can be a bit much, but as i say i am being hyper picky, would stay there again with pleasure.
    lovely clean comfortable rooms, nice pool, fantastic breakfast.
Beoordelingen worden geladen